Imprimare

RomActiv Business Consulting

În 2003, la inițiativa unui grup de consultanți şi experți din domeniul financiar şi al managementului afacerilor, a luat ființă RomActiv Business Consulting. Astăzi suntem unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața serviciilor de consultanță de afaceri din România, o companie dinamică și autonomă, cu un portofoliu bogat și o experiență semnificativă în acest domeniu de activitate.

Ne orientăm activităţile din fiecare zi în direcţia generării de plus valoare pentru toți clienții noștri, realizând proiecte cu impact asupra mediului de afaceri din toate regiunile de dezvoltare ale țării. Ne bazăm pe o rețea de birouri regionale proprii și parteneriate strategice în: București, Oradea, Arad, Cluj-Napoca, Tîrgu-Mureș, Bacău, Slatina, Craiova si Galați.

Sprijinind dezvoltarea investițiilor locale și creșterea competitivității organizațiilor publice și private, de la înființarea companiei, direcțiile noastre de business s-au adaptat cerințelor pieței, de la consultanță pentru proiecte de investiții cu finanțare nerambursabilă de mică amploare, către un evantai de linii de business, structurat în prezent astfel:

Consultanță pentru elaborarea și implementarea de proiecte cu finanțare nerambursabilă
Consultanță și asistență tehnică pentru autorități publice locale și centrale
Consultanță pentru dezvoltarea mediului de afaceri și a resurselor umane

Ne încăpățânăm să facem lucrurile să se întâmple pornind de la intențiile de dezvoltare ale clienților noștri. Muncim și împărțim succesul cu aceștia, ca o adevarată echipă. În ceea ce ne privește, succesul se măsoară în abilitatea de a iniția schimbarea, prin serviciile oferite, în sensul dezvoltării companiilor publice și private care apelează la noi.

Viziune 

Ne dorim un mediu de afaceri responsabil şi atractiv, în care creşterea economică este susţinută de investiţii inteligente şi sustenabile pe termen lung.

Misiune
Generăm plus valoare pentru clienţii nostri. Facem lucrurile să se întâmple şi iniţiem schimbarea. Transformăm ideile în realitate şi alegem întotdeauna ca această acţiune să însemne dezvoltare.

Valori 
Fundamentul nostru îl reprezintă respectul şi încrederea în toate relaţiile pe care le dezvoltăm. Credem în corectitudine faţă de cei pentru care lucrăm, aducem profesionalism în abordarea noastră de a găsi cele mai inteligente soluţii, inovăm atunci când soluţiile imediate se dovedesc a fi ineficiente, formăm o echipă în care gândim diferit, dar valorificăm tot ce avem mai bun, în folosul clienţilor noştri.

Echipa

Experiența și performanțele obținute de RomActiv Business Consulting pe parcursul celor peste 15 ani în domeniul consultanței financiare și de management al afacerilor, se bazează pe valorificarea a peste 70 de experți proprii și a peste 40 de experți colaboratori:

Manageri de proiect
Consultanți seniori în domeniul financiar, tehnic și de infrastructură publică
Experți achiziții publice
Specialiști marketing și PR
Specialiști resurse umane, consiliere și orientare profesională
Consultanți dezvoltare afaceri
Experți dezvoltare instituțională
Experți dezvoltare locală

RomActiv Business Consulting are implementate si respecta urmatoarele standarde de calitate pentru serviciile oferite

RomActiv Business Consulting este membru fondator al ACRAFE - Asociația Consultanților din România pentru Accesarea Fondurilor Europene.  

acrafe-logo