Sarbatori Fericite ! La Multi Ani ! Echipa RomActiv va ureaza Sarbatori Fericite alaturi de familie si de cei dragi ! CONSULTANTUL TAU DE INCREDERE ! Credem in corectitudine fata de cei pentru care lucram, aducem profesionalism in abordarea noastra, inovam permanent si valorificam oportunitatile in folosul clientilor nostri. Despre noi Electric UP Grant max 100.000 Eur Oferim consultanta pt obtinerea granturilor de max 100.000 Euro pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice si achizitia de statii de reincarcare pt vehicule electrice. Detalii Granturi pentru Digitalizare IMM Oferim servicii de consultanta pentru obtinerea granturilor de maxim 100.000 Euro pentru digitalizarea IMM. Detalii Granturi IMM Granturi investitii IMM 50.000 - 200.000 Euro Oferim consultanta pentru obtinerea granturilor de maxim 200.000 Euro pentru investitii realizate de IMM-uri in cadrul programului de relansare economica in contextul COVID. Detalii Strategii de Dezvoltare Locala Oferim servicii de consultanta pentru elaborarea Strategiilor de Dezvoltare Locala pentru perioada 2021-2027 pentru comune, orase si municipii. Detalii POC - e-Educatie POC e-Educatie Scoli & Licee Prin POC - e-Educatie se finanteaza achizitia de echipamente de tipul tabletelor scolare si alte echipamente electronice pentru scoli si licee. Detalii Sarbatori Fericite ! La Multi Ani ! Echipa RomActiv va ureaza Sarbatori Fericite alaturi de familie si de cei dragi !

RomActiv Business Consulting srl

In 2003, la initiativa unui grup de consultanti si experti din domeniul financiar si al managementului afacerilor, s-a constituit RomActiv Business Consulting. Astazi suntem unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata serviciilor de consultanta de afaceri din Romania, o companie dinamica si autonoma, cu un portofoliu bogat si o experienta semnificativa in acest domeniu de activitate.

Ne orientam activitatile din fiecare zi in directia generarii de plus valoare pentru toti clientii nostri, realizand proiecte cu impact asupra mediului de afaceri din toate regiunile de dezvoltare ale tarii. Ne bazam pe o retea de birouri regionale proprii si parteneriate strategice in: Bucuresti, Oradea, Arad, Cluj-Napoca, Bacau, Targu-Mures, Slatina, Craiova si Galati.

17+ani experienta
70+consultanti
8birouri regionale
1200proiecte finantate
Viziune

Ne dorim un mediu de afaceri responsabil si competitiv in care cresterea economica este sustinuta de investitii inteligente si sustenabile.

Misiune

Generam plus valoare pentru clientii nostri, initiem schimbarea, transformam ideile in realitate si ne atingem obiectivele.

Valori

Fundamentul nostru il reprezinta respectul si increderea in toate relatiile pe care le dezvoltam. Credem in corectitudine fata de cei pentru care lucram, aducem profesionalism in abordarea noastra, inovam permanent si gasim solutiile optime, formam o echipa si valorificam oportunitatile in folosul clientilor nostri.

Echipa

Performantele obtinute de RomActiv Business Consulting pe parcursul celor peste 17 ani in domeniul consultantei, se bazeaza pe valorificarea experientei celor peste 70 de experti proprii si a celor peste 30 de experti colaboratori:

 • Consultanti fonduri nerambursabile
 • Consultanti investii infrastructura public
 • Consultanti financiari investitii private
 • Experti achizitii publice
 • Experti dezvoltare locala durabila
 • Specialisti solutii Smart City
 • Experti eGuvernare & Digitalizare
 • Experti dezvoltare institutionala
 • Specialisti in domeniul medical
 • Experti managementul deseurilor
 • Specialisti HR & formare profesionala
 • Specialisti marketing & PR